sunnuntai 21. toukokuuta 2017

ETTÄ SELLASET SYNTYMÄPÄIVÄT

Synttärit meni sit aivan helvetin mallikkaasti.

Tosiaan pääsin eilen lähtemään kahdeltatoista äidin luo viettämään syntymäpäiviäni, jonne oli käytännössä tulossa koko suku. Siinä vieraiden kanssa juteltiin ja kahviteltiin. Onnistuin mä polttamaan itseni auringossa. Seittämäksi piti olla takaisin osastolla. Täti toi mut osaston oven eteen ja kun perävalot vaan näky...

Kaikki on mennyt siitä asti päin helvettiä, kun päätin olla palaamatta osastolle.

Baari aukesi kymmeneltä ja ei kun sisään. Happy hour 22-00, sii tuli enemmän ja vähemmän juotua 2,5 euron lonkeroita. Kävin sit pokkana kysymässä kahdelta naiselta, voinko lyöttäytyä heidän seuraan. Kävin se -ei tarvinut synttäreitä yksin viettää. Tarjottii mulle parit juomatkin. Enkä suostunut vaihtamaan baaria, ennen kuin Antti Tuiskun -Keinutaan oli soinut ja saanut tanssia sen tahtiin. Lopulta se soi ja vaihettiin Mugista -»  Club Chicagoon. Siellä tuli sit viel parit juotua ja tanssittua. Törmäsimpä siellä kauppakeskuksen vartijaa joka oli töissä pokena. Siinä sit juteltii hetki.

Sit pimenee. Seuraavat muistikuvat on kun poke herättelee mua baarin edestä...ja siitä seuraavat kun poliisit tuli. - Jälleen näemme, menin tokasemaan tutulle poliisille. Sit olenkin jo putkassa. Sytkäri kädessä ja yritin sytyttää patjaa palamaan. Putkan vartija joutu vääntämään sytkärin väkisin kädestäni. Sen mä muistan et siel putkas oli aivan helvetin kylmä. Aamulla puol yheksän aikaa tultii herättelemään ja pääsin lähtemään.

Soitin osastolle ja nyt olen odottamassa täällä päivystävää psykiatria. Mietitään jatkoja. Pääsenkö kotiin vai jäänkö vielä tänne.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti