perjantai 12. toukokuuta 2017

EN JAKSA ENÄÄ

Pääsin keskiviikkona pois osastolta. Heti illalla oli paikkauttamassa kättäni. Pääsin kotiin. Kotiin päästyä otin lääkeyliannostuksen, josta aamulla kerroin psykologille soittoajan yhteydessä. Psykologi otti yhteyttä lääkäriini ja ensihoito, sekä poliisit tulivat hakemaan mut kotoa ja päivystykseenhän siinä jouduttiin. M1 lähetteellä osastolle, vartijan saattelemana, joka tosin peruttiin ja mulle annettiin mahdollisuus jäädä vapaaehtoiseen hoitoon tai lähteä kotiin. Lähdin kotiin. Viime yönä otin uudestaan lääkkeiden yliannostuksen.

Tärisen. Ahdistaa niin paljon. En selviä. Haluan vain kuolla. Päästä pois. Äänet kertovat että joudun kohta psykiatriselle. Haluan huutaa ja itkeä. Heitellä tavaroita ja raivota. Viillellä? En jaksa enää. 

3 kommenttia:

  1. En tiedä sun lääkityksestä, mutta sulla pitäis kyllä varmaan lääkitystä rukata, jos sulla on noin paljon harhoja ja muita sellaisia oireita, mihin lääkitysellä voi vaikuttaa. Sillä saisi varmaan vähän tilannetta tasapainotettua ja sitä kautta voisit päästä sellaiseen tasapainoon, että kykenet toimimaan tavoilla, jotka parantavat tilannettasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelma on se että lääkäri ei suostu määräämään mitään lääkkeitä, itsemurha riskin vuoksi. Ja ilman lääkitystä olen tässä tilassa, että mietin keinoja päättää päiväni. Olen kierteessä.

      Poista
  2. No jopas. Tuollaisesta en ole kuullutkaan. Aika vaikea tilanne. En suoraan sanottuna osaa sanoa, mitä pitäisi tehdä. Tulee lähinnä mieleen, että jos menisit osastolle viikoksi tai pariksi ja lääkitys alotettaisiin siellä uudelleen, niin ehkä sen jälkeen lääkäri suostuisi taas määräämän lääkkeitä. Paha sanoa.

    VastaaPoista