maanantai 20. helmikuuta 2017

VIIKONLOPPU

Perjantaina mulla oli se lääkärin aika. Psykologin käyntejäni jatketaa, kerta viikossa ainakin 3kk ajan, toukokuussa katsotaan tilannetta uudestaan, tarviiko psyklogin käyntejäni jatkaa. Keskiviikkona vähennän taas olantsapiinin annostusta 2,5 milligrammalla. Sairausloma näillä näkymin loppuu maaliskuussa. Onneksi.

Perjantaina kaveri ja sen kaveri tulivat luokseni, sanotaanko vaikka viettämään iltaa. Tuli siinä muutamat otettua tai mun kohdalla vähän enemmänkin kuin muutamat. En ollut pitkään aikaan juonut, joten tuli sitten nautittua senkin edestä. Mut pääasia oli et hauskaa oli. Kaverin kaverikin oli todella mukavaa seuraa.
Lauantaina tulikin sit muutama tunti maattua päivystyksessä, tiputuksessa. Krapula + migreeni ei oikein sopinut yhteen. Vaikka särkylääkkeitä tulikin vedettyä oikein urakalla päänsärky vaan yltyi ja huonovointisuus paheni. Päivystyksessä mut pistettiin tippaan ja sain tipan kaitta pahoinvointilääkettä. Sain oman huoneen jossa sain olla kaikessa rauhassa pimeässä.


Eilen tulikin sitten ihan extempore idea perseillä. Sanotaanko vaikka että putka reissu oli kiinni jäämisestä kiinni. Mutta ei siitä sen enempää.

Olen nyt äidin luona, kotiin kun pääsen pitäisi siivota, jälkihuollon työntekijäni tulee viimeisiä kertoja käymään huomenna luonani. Tämä viikko on viimeinen kun kyseistä jälkihuollon työntekijääni näen. Ikävä tulee. Inhoan sosiaalityöntekijääni, eihän se sen vika ole ettei laitoksen jälkihuoltoa voida jatkaa, mutta hän asian ilmoitti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti