torstai 1. joulukuuta 2016

KUULUMISIA #5

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Jään taas yksin. Kaveri lähtee tänään takaisin kotiin. En tiedä miten selviän lauantaihin asti, silloin olisi tarkoitus lähteä Helsinkiin mummon, äidin ja äsken mainitsemani kaverin kanssa kiertelemään kirppareita ja syömään. Kaveri on eksänsä kanssa vielä. Istun yksin pimeässä kämpässä kynttilöiden valossa. Kai se sieltä kohta tulee.

. Katsotaan kuinka helvetin pirteänä olen näinkin myöhään valvomisen jälkeen, etenkin jos ja kun otan vasta nyt iltalääkkeeni.

Pitäisi nettilukio hommiakin tehdä. En vaan millään jaksaisi niitä nyt, kun en edes ymmärrä. Ehkä jätän ne illaksi, kun pääsen rahoittumaan yksikseni. Enkä edes tiedä olisiko niitä edes järkevää alkaa tekemään väsyneenä. Epäilen että ei.

Sain siivottua kämppääni edes vähän kun jälkihuollon työntekijäni vanhalta laitokselta tulee taas aamulla. Toivon vain ettei se jaksaisi paasata raha-asioistani sillä se on "hieman" arka paikka. Eikä mun raha- asiat toisaalta muille kuullukkaan. Itse olen ne sössinyt ja kannan siitä seuraukset (Ei rahaa joulukuussa.) Sairauslomaraha hakemuksenikin evättiin. Helvetti. Kumpa olisin saanut ne rahat olisin saanut edes perheelle ostettua joululahjat, mutta ei väkisin. Tammikuussa uusi yritys jos lääkäri on sitä mieltä että sairauslomaani jatketaan. Se selviää maanantaina.

Nyt taidan mennä käymään vielä tupakalle, sen jälkeen iltalääkkeet naamariin ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti