lauantai 3. syyskuuta 2016

OSASTOLLA NUMERO 5

Tosiaan, olen jälleen aikuispsykiatrian osastolla. Tulin tänne maanantai- tiistai välisenä yönä.
Jäin maanantaina kiinni alkoholin varastamisesta ja ahdistuessani soitin V:lle. Sovittiin, että kun poliisit tulevat annan puhelimen heille ja V ja poliisit puhuvat keskenään. Kuitenkin, V sai poliiseille puhuttua niin että poliisit veivät minut akuutti24:n. Sinne mä sitten jäin odottamaan lääkäriä. Muutaman tunnin akuutissa oltua lähdettiin tosiaan osasto viidelle psykiatrian lääkärin arvioitavaksi. Tultiin yhteistuumin tulokseen että jään osastolle rauhoittumaan ja kokoamaan itseäni. Sovittii myös, että tulen siirtymään osastolle numero 9.
Keskiviikko olikin sitten se siirtopäivä ysille. Päätin että haluan kotiin. Ysillä siitä hetken aikaan tapeltiinkin ja lääkäri määräsi minut neljän päivän pituiseen tarkkailuun. Ysillä homma myös meni siihen etten pystynyt siellä syömään mitää, enkä ottamaan lääkkeitä. Torstaina sitten homma meni siihen että mulle annettiin piikki perseeseen ja laitettiin eristykseen. Olin saanut eristykseen salakuljetettua terän ja kun ovi meni kiinni, käytin hetken hyväksi. Nopeasti oven ulkopuolelta kuuluu huuto "se viiltelee siellä!!1" Niinpä nii, valkotakkiset paikalle ja kannettiin lepareihin.Ahistus oli niin suuri, etten kyennyt kuin itkuhuutamaan. Sain toisen rauhoittavan suun kautta, silläkään ei ollut tehoa, joten laitettiin vielä toinen injektio käsivarteen.
Käteen tuli 4 tikkiä ja siirto takaisin osasto 5:lle. Eilen illalla yritin vielä toisen tarkkailupotilaan kanssa karata, mutta yritykseksihän se jäi. Meinasin jälleen joutua eristykseen, mutta pääsimme hoitajien kanssa yhteisymmärrykseen ja sain jäädä osaston puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti